Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام یحیی کمال امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به برنامه اعزام مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی اظهار کرد: اعزام مبلغ در مناسبت‌های دینی و ملی یکی از برنامه‌های دفتر تبلیغات اسلامی است تا به این وسیلهتعمیق باورهای دینی در بین نسل جوان و همچنین گسترش معارف اسلامی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: ایام ولایت یکی از مناسبت‌ها است که از عید قربان تا عید غدیر را شامل می‌شود. دفتر تبلیغات اسلامی بر اساس وظیفه برای تبیین فرهنگ غدیر، بحث ولایت و مباحثی در این زمینه به اعزام مبلغ به سراسر کشور می‌پردازد.

مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه اعزام‌ها منوط به درخواست‌هایی است که سازمان تبلیغات اسلامی سراسر کشور از دفتر تبلیغات دارد، گفت: اکنون مقدمات اعزام فراهم شده و بر همین اساس مبلغان از اول تا هشتم شهریور امسال می‌توانند با مراجعه به سامانه سمتا برای اعزام در ایام دهه ولایت ثبت‌نام کنند و به درخواست صدور حکم برای اعزام بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: مبلغان از نهم تا هجدهم شهریور در مناطق تبلیغی حضور پیدا می‌کنند تعداد اعزام نیز به میزان استقبال بستگی دارد بناست از مبلغان دارای رتبه‌ بالاتر و تخصص مرتبط با امر تبلیغ غدیر، اهل بیت (ع)، تاریخ اسلام، شیعه‌شناسی، کلام و مذاهب استفاده شود.

کمال عنوان کرد: اولویت اعزام با مبلغان بومی هر منطقه است، بنابراین حتی‌الامکان سعی می‌شود مبلغان بومی هر منطقه اعزام شوند و از اعزام مبلغان غیربومی به مناطق دیگر جلوگیری شود.

وی با اشاره به اهمیت مناسبت ایام ولایت گفت: به دلیل آنکه فرهنگ غدیر ارزشمند است باید فعالیت بیشتری انجام شود تا فرهنگ غدیر در جامعه بین جوانان و نسل جوان گسترش پیدا کند و نقش غدیر در اصلاح جامعه، ارتقای سطح دینی جامعه، اعتقاد مردم به ولایت و اهل بیت (ع) و نقش محبت اهل بیت (ع) در جامعه برای مصونیت‌سازی جامعه از آسیب‌های اجتماعی برای مخاطبان تبیین شود.

مدیرکل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم عنوان کرد: در کنار تبیین محبت و سیره اهل بیت (ع)، بحث غدیر و فرهنگ غدیر راهکارهای دینی مقابله با آسیب‌های اجتماعی نیز از سوی مبلغان مطرح می‌شود تا جامعه از آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد، مفاسد اخلاقی و ... نجات پیدا کند.

وی یادآور شد: مباحث ولایت فقیه و امامت بر اساس آیات و روایات، احکام دین و معارف اسلامی، ضرورت اتحاد و همبستگی امت اسلامی و سبک زندگی اسلامی در بین خانواده‌ها از دیگر مباحث مورد نظر مبلغان است.

کمال دعوت مردم به زندگی ساده و اسلامی، دوری از تجمل و چشم و هم‌چشمی، مقابله با افزایش هزینه‌های زندگی، توجه به مبانی دینی در بحث زندگی و ارتباط زن و شوهر و تربیت فرزند را از دیگر مباحث مورد توجه مبلغان ذکر کرد.

انتهای پیام/ی

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۲۵۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع حجاب و عفاف از برنامه دشمن و مقابله جبهه کفر برابر حق است

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمدرضا رادان بعدازظهر جمعه در جلسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که در محل ساختمان این نهاد حوزوی برگزار شد بیان کرد: موضوع حجاب و عفاف از برنامه های دشمنان علیه جامعه ما و مقابله جبهه کفر در برابر جبهه حق است که در صورت برنده شدن هر یک، شرایط تعیین کننده خواهد بود.

فرمانده فراجا بیان کرد: در طی این سالها رهبر معظم انقلاب بر موضوع شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی اشاره داشتند که متاسفانه برای این موضوعات تلاشی صورت نگرفت و تلاش های صورت گرفته نیز کافی نبوده و بسیاری فقط شنونده این بیانات بوده اند.

وی افزود: یکی از چالش ها در حوزه امنیت اخلاقی، نبود گفتمان واحد در بین دستگاه ها و نهادها است و از سویی دیگر در لایحه حجاب و عفاف نیز ابهاماتی وجود دارد.

سردار رادان اضافه کرد: هزینه پایین جرم بی‌حجابی و اظهارت ضد و نقیض برخی افراد مسوول و همچنین کمبود اعتبارات و امکانات مورد نیز از دیگر چالش های حوزه مقابله با بی حجابی و هنجارشکنی در کشور است.

در ادامه این جلسه اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به ارائه نظرهای خود در مقوله حجاب و عفاف پرداختند.

برنامه ریزی دشمنان در راستای مقابله با نظام اسلامی از مسیر گسترش بی حجابی، تاکید بر ایستادگی نیروی انتظامی در اجرای طرح نور، لزوم برخورد با خاطیان و حفظ شأن و جایگاه پلیس، ضرورت توجه به موضوع حجاب و عفاف در نظام تعلیم و تربیت کشور از جمله موارد مورد اشاره اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این جلسه بود.

کد خبر 6089379

دیگر خبرها

  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • تأمین امنیت روانی جامعه در اولویت دستگاه عدلیه است
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • کعبی، نائب رئیس جامعه مدرسین: نیروی انتظامی تحت هیچ شرایطی نباید از طرح نور عقب نشینی کند
  • طرح نور باید با قاطعیت تداوم پیدا کند
  • آیت‌الله کعبی: طرح نور باید با قاطعیت تداوم پیدا کند
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • موضوع حجاب و عفاف از برنامه دشمن و مقابله جبهه کفر برابر حق است
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • فرزندان با استعداد خود را به حوزه های علمیه بفرستید